BURDUR / MERKEZ - Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu

Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu

Şirinevler Mah. 39038 Sok. No68 Merkez/Burdur, Türkiye
Vizyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerleriyle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, “Yaratılanı Yaradandan ötürü” sevebilen, tabiatı imha değil ,imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Misyon
Tüm öğrencilerimizi akademik, sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öcü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak. Demokrasi kültürünü benimsemiş, kendini bilen ve kendine güvenen, sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı, milli ve manevi değerlere bağlı ve topluma önderlik eden, doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak için çalışıyoruz.
Öğretim Şekli :
Saatler
Pazartesi=8:30-15:50 Salı=8:30-15:00 Çarşamba=8:30-15:50 Perşembe=8:30-15:00 Cuma=8:30-15:15
Doğalgaz.
ingilizce
Servis ve il içi dolmuşlarla yapılmaktadır.
İl merkezine 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Voleybol, Satranç.